Duurzaam toerisme. De Seychellen nemen de handschoen op….


Seychelles Travel

Een kwalitatief toerismebeleid staat voorop. Het toerisme is de grootste bron van inkomsten voor het land, maar wordt degelijk gecontroleerd. De overheid van Seychellen waakt erover dat de aanwezigheid van resorts en hideaways, en zelfs de bouw van nieuwe hotels, mogelijk is zonder de natuurlijke omgeving aan te tasten. Zo mogen gebouwen niet hoger zijn dan de omringende palmbomen. Hotels moeten uit de buurt blijven van de broedplaatsen van schildpadden. Op de Seychellen wordt een hotel als groot beschouwd vanaf 25 kamers.

Jetski en andere gemotoriseerde sporten zijn enkel toegelaten aan de kust van Beau Vallon op het eiland Mahé en slechts 2 bedrijven mogen deze activiteiten aanbieden. Andere niet gemotoriseerde watersporten zoals zeilen, windsurfen, kanoën, duiken of vissen zijn wel bijna overal toegelaten.

De inspanningen van de overheid en de particuliere sector zijn al geruime tijd gericht op een kwalitatief beleid met focus op betere hotelinfrastructuur, algemene verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening en voortzetting van de permanente opleiding van toeristisch personeel.

 

Info: Seychelles Travel

Laat een opmerking achterwege.

Pour connaître et exercer vos droits, notamment de retrait de votre consentement à l’utilisation des données collectées par ce formulaire, veuillez consulter notre politique de confidentialité.