Vliegen en “hoppen” (Canada)


Canada Air Transat

Een rondreis in een land zo uitgestrekt als Canada is een echte uitdaging. Daarom biedt Air Transat al 2 jaar binnenlandse vluchten aan waardoor Belgische reizigers bij aankomst in Montréal aansluiting genieten naar Québec, Toronto, Calgary en Vancouver. Dit aanbod wordt nu uitgebreid met de ‘Stopover’ optie.

Bij elke reservatie via een reisagent (bv. Gigatour J ) biedt Air Transat dankzij de ‘Stopover’ optie z’n reizigers de mogelijkheid om Canada «al hoppend » te ontdekken.

De ‘Stopover’ optie vervoegt het aanbod van Air Transat dat eveneens open-jaw tickets omvat waardoor aankomen in stad A en vertrekken in stad B perfect kan, zonder extra bijkomende kosten.

Met de nieuwe optie hoopt Air Transat vooral de verschillende behoeften van de hedendaagse reiziger nog beter te beantwoorden. Het biedt de reisagent dan ook de mogelijkheid om extra oplossingen te vinden bij het samenstellen van de rondreizen op maat van hun klant.

Laat een opmerking achterwege.

Pour connaître et exercer vos droits, notamment de retrait de votre consentement à l’utilisation des données collectées par ce formulaire, veuillez consulter notre politique de confidentialité.